For engro priser, kontakt oss for en profesjonell konto via chat/epost.

Meru Regeneration 1000ml

  • NOK 299,00
på lager
Del

MERU - REGENERATION MASSASJEKREM

Muskelavslappende, regenereringsstøttende massasjekrem for overanstrengte muskler. Anbefalt etter trening, trening og turneringer for å gi lindring fra såre muskler, muskelspasmer, og for å forhindre trukket muskler og andre sportsskader. Det reduserer følelsen av tretthet, frisker opp anstrengte muskler og fremskynder restitusjonen. Den parafin- og parabenfrie formelen er spesielt utviklet for idrettsutøvere, og den inneholder plantebaserte oljer og sheasmør. Den danner ikke et filmlignende lag, den lar porene være åpne og lar huden puste. Rik på naturlige, plantebaserte ingredienser, inneholder ingen syntetisk duft. Aktive ingredienser inkluderer metylsalisylat og urteekstrakter som Comfrey, Arnica, Juniper, Rosemary og Centella Asiatica.


NATURLIGE, PLANTEBASEREDE INGREDIENSER

Rik på plantebaserte ingredienser og metylsalisylat, som er en typisk komponent i smertestillende og betennelsesdempende produkter. Den absorberes gjennom huden, og på grunn av dens svake oppvarmingseffekt slapper den av på de behandlede områdene, og gir lindring fra stivhetsinduserte problemer. Den har en karakteristisk duft og virker muskelavslappende. Rosmarin slapper av og beroliger slitne muskler, arnica og comfrey fremmer regenerering, øker lokal sirkulasjon og kan redusere muskelspasmer, mens metylsalisylat og tigergress (centella asiatica) har gunstige effekter på muskelrelaterte problemer. Olivenolje og sheasmør gir hudpleie og passende glid for massasjekremen.


HVORDAN Å BRUKE

Påfør passende mengde krem på ren, skadefri hud og masser etter behov.


EFFEKT

Forfriskende: Produktet har en lett varmende effekt og forbedrer sirkulasjonen.

Muskelavslappende: Når den kombineres med massasjeteknikker, hjelper denne formelen til å slappe av stramme og overanstrengte muskler.

Regenererende: Anbefales for å gi lindring fra såre muskler, muskelspasmer, og for å forhindre trukket muskler og andre sportsskader. Det reduserer følelsen av tretthet, frisker opp anstrengte muskler og fremskynder restitusjonen.

EN OVERSIKT OVER INGREDIENSENE:

Metylsalicylat

Metylsalisylat har lenge vært brukt i folkemedisin: det stammer fra salisylater ekstrahert fra pilbark. Gaultheria olje eller vintergrønn olje er en naturlig forbindelse som kan produseres av flere plantearter, hovedsakelig eviggrønne planter. Bladene og barken til piletrær (som inneholder salisylsyre) ble brukt i folkemedisin for å redusere feber og smerte selv for 2000 år siden. Metyl-salisylat er en ikke-steroid anti-inflammatorisk forbindelse som hemmer cyklooksygenase (COX) isoenzymer.

Blant andre prosesser er disse enzymene ansvarlige for å produsere smerte og betennelse. Alt i alt er Metyl-salisylat kjent for sin effektive anti-inflammatoriske og smertestillende effekt. Det utvider blodårene og forårsaker lokal rødhet. For utvortes bruk i kremer og salver er den kjent for å ha en varmende, muskelavslappende, lokal rødhetsfremkallende effekt, samt smertestillende. Den brukes oftest i oppvarmingskremer eller de som lindrer lokale smerter og betennelser for å motvirke muskelsår.


Comfrey

Det er ofte brukt til å behandle blåmerker, kontusjoner, hematom og forstuinger; siden det har en anti-inflammatorisk og regenerativ effekt, er det svært effektivt for å fremskynde helingsprosessen av slike skader. Påført eksternt med en mild massasje, brukes den til behandling av lesjoner, forstuinger, kontusjoner og åreknuter.


Arnica

Et av de mest elskede og eldste urtemidlene blant idrettsutøvere. Folkemedisin har brukt det som et antiinflammatorisk og smertestillende middel, samt for å lindre kløe og forbedre sårheling.


Rosmarin

En av de mest populære urtene for å lindre muskel- og skjelettsmerter. Det er en viktig ingrediens i produkter som tilbyr behandling for leddgikt, muskelsår og muskelstivhet. På grunn av sin lokale sirkulasjonsforsterkende effekt, er den et effektivt muskelavslappende, smertestillende og antiinflammatorisk middel. Når den påføres, forbedrer den sirkulasjonen i det berørte området, og gir varme og avslapning for de underliggende musklene.


Centella Asiatica (tigergress)

Det vanlige navnet "tigergress" stammer fra observasjoner i naturen: sårede tigre gni vanligvis sine verkende kroppsdeler til denne spesielle planten. I kinesisk og ayurvedisk medisin brukes den som antiinflammatorisk og for vevsregenerering. Det har blitt brukt for å redusere betennelse og for å fremskynde sårheling, da det styrker veggene i blodårene, øker deres fleksibilitet og har en gunstig, aktiverende effekt på kapillærsirkulasjonen. Siden det øker sirkulasjonen i blodårene, hjelper det regenereringen av kroppsvev.

Einer

Det brukes i folkemedisin for behandling av leddbetennelse, revmatisme og gikt. Hvis det masseres inn i det berørte området, øker det sirkulasjonen, hjelper til med å avgifte kroppen og hjelper behandlingen av giktsymptomer og andre leddrelaterte plager. Den har smertelindrende og muskelavslappende egenskaper, og den reduserer også hevelse. Siden den inneholder en høy mengde antioksidanter, er den en mye brukt komponent i anti-inflammatoriske produkter.

Hestekastanje

Folkemedisin bruker hestekastanjeekstrakt for å behandle åreknuter og sirkulasjonsproblemer, samt for å styrke blodkarveggene. Det har en snerpende effekt på utvidede blodårer i huden (dvs. reduserer forekomsten av åreknuter), og det kan bidra til å øke blodsirkulasjonen. Det kan ha en gunstig effekt på kapillærsirkulasjonen og kan styrke veggene i blodårene. Den styrker overanstrengte, trette føtter og reduserer kramper og spasmer.

Calendula

Det stimulerer sårheling, øker fibroblastproliferasjon, har anti-inflammatoriske egenskaper og lindrer kløe.

Shea smør

Den myker, nærer og regenererer huden, beskytter huden mot uttørking og gjenoppretter hudens elastisitet. Det anbefales sterkt for tørr, sprukket hud, og for å lindre symptomene på hudirritasjon. Det er en langvarig fuktighetsgivende effekt som bidrar til å gjenopprette hudens elastisitet. Det gjør huden mykere og glattere.

Oliven olje

Den har to fordelaktige egenskaper når det gjelder hudpleie: For det første er den en antioksidant, så den reduserer de celleskadelige effektene av frie radikaler, og for det andre hjelper den å holde på fuktigheten i huden, siden den ganske lett blandes med vann , så det er en effektiv transportør.

Ingredienser: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Stearic Acid, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annus Seed Oil, Glycerin, Olea Europeae Fruit Oil, Cholesterol, Symphytum Officinalis (Comfrey)-, Calendula Officinalis Flower-, Arnica Montana Flower-, Aesculus Hyppocastanum Seed-, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Juniperus Communis Wood Oil, Asiatica Cetella Oil, Phenoxyethanol, Lanolin, Triethanolamine, Ethylhexylglycerin, Methyl Salycilate, Ascorbyl Palimitate, Potassium Sorbate, Sodium Benzonate, BHT, CI42100