For engro priser, kontakt oss for en profesjonell konto via chat/epost.

Meru Cooling Gel

  • NOK 119,00
på lager
Del

Meru Cooling Gel - 150ml

GENERELL BESKRIVELSE
Det unike med MERU sportsgeler og sportskremer er at de kombinerer hovedtrekkene til sportskremer med fordelene til hudpleie og hudpleieprodukter. Mer enn bare en annen sportsgelé. MERU funksjonelle sportskremer har hudpleieegenskaper med minikapsler av vitamin E. Når produktet påføres gir det frigjorte vitamin E ekstra pleie og næring til huden. Hurtigabsorberende regenerative geler og sportskremer med unike ingredienser.

En kjølende gel med kamfer, mentol og eukalyptus som skal påføres etter sportsaktiviteter. Den har en iskald, muskelavslappende effekt som gir umiddelbar lindring og langvarig beroligende. Umiddelbar kjølende effekt! Høyt innhold av mentol og eteriske oljer. Rask og langvarig iseffekt.

De aktive ingrediensene i denne isgelen frisker opp de trette og anstrengte kroppsdelene og fremmer avslapning. Produktet frisker opp musklene etter trening, reduserer tretthet samt sjansen for ømme muskler. Påføring anbefales etter sportsaktiviteter for å lette avslapning, tøying og for å forhindre muskelspasmer og sårhet. Umiddelbar kjølende effekt!

Den har en geleaktig konsistens, absorberer raskt og etterlater ikke en fet rest. En sterk, iskald effekt utvikles noen minutter etter påføring, og holder seg over lengre tid.

Hudpleieingrediensen vitamin E frigjøres fra minikapslene under påføring og gir ekstra pleie og næring til huden.

EKSTRA TIPS
Plasser din COOL isgel i fryseren og ta den ut rett før påføring. Få et løft på den iskalde effekten.

På de varme sommerdagene får du en ekstra avkjølende følelse hvis du legger isgelen i fryseren før bruk. Siden produktet har et høyt alkoholinnhold, kommer det ikke til å fryse, men det vil kjøle seg ned til en iskald temperatur. Dette iskalde produktet har en ideell kjølende effekt etter din sportsaktivitet. Og la oss ikke glemme, den kan også tjene som en kjøleblokk for din forfriskende drink mens du er ute og reiser.

Dobbel-is-effekt som sitter lenge med deg!

NØKKELEGENSKAPER:
Funksjon: Muskelavslappende, forfriskende og kjølende gel
Beskrivelse: Lindre trette kroppsdeler - muskelavslappende, forfriskende, kjølende effekt. Forhindre såre muskler.
Effekt/Følelse: Isete, avkjølende. Langvarig.
Konsistens: Gel
Duft: Forfriskende mynte
Ingredienser: Mentol, kamfer, eukalyptus, rosmarin + vitamin E

Slik bruker du: Masser gelen forsiktig inn i huden.

Advarsel: Oppbevares på et kjølig, tørt sted. Unngå kontakt med øyne og skadet hud. Kun ekstern bruk. Hold unna barn.

Ingredienser: Aqua, Alcohol, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Menthol, Acrylates/C10-C30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Camphor, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis LeafExtract, Mannitol, Cellulose, Tocopheryl Acetate, Hydroxypropyl Methylcellulose, BHT, Ascorbyl Palmitate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 77007, Limonene, Linaloo

Veil ut fra 119,-