For engro priser, kontakt oss for en profesjonell konto via chat/epost.

Meru - Help Recovery Gel

  • NOK 119,00
på lager
Del

HELP - RECOVERY GEL - METYL SALYCILATE & CENTELLA & CAMPHOR

Beroligende, muskelavslappende restitusjonsgel – For verkende, overanstrengte kroppsdeler.

Umiddelbar lindring for verkende, overanstrengte, overstrakte kroppsdeler, samt idrettsskader for å gi en kjølende, beroligende og avslappende effekt. Den er egnet for å lindre symptomer på overanstrengelse og for å lindre ømme muskler.

Denne gelen absorberes raskt for å lette behandlingen av forstuinger, strekk, spasmer, såre muskler, og for å hjelpe til med regenerering av slitne muskler. Det er effektivt for å berolige og slappe av overanstrengte muskler og kroppsdeler (korsrygg, rygg, skuldre, føtter) som opplever sviende og pulserende smerter forårsaket av overanstrengelse. Den spesielle formelen behandler de verkende områdene og reduserer følelsen av tunge ben.

Umiddelbar lindring for verkende kroppsdeler, samt idrettsskader for å gi en beroligende og avslappende effekt. Beroligende gjenopprettingsgel for å lette behandlingen av forstuinger, strekk, spasmer, overanstrengte muskler, og for å hjelpe regenererende kroppsdeler (lumbal region, rygg, skuldre, føtter) som opplever sviende og pulserende smerter. I motsetning til vanlige muskelavslappende kremer, er HELP en effektiv gel for å berolige muskler, lindre symptomer og hjelpe restitusjon. Sportskrem for restitusjon med urter og eteriske oljer for å lindre symptomer. Dobbel sensasjon, trippel effekt: kjølende-varmende-regenererende. Når den brukes, blir den første avkjølende følelsen til en følelse av varme.


DE UNIKE EGENSKAPERNE TIL MERU SPORTS KREMMER

Det unike med MERU sportsgeler og sportskremer er at de kombinerer hovedtrekkene til sportskremer med fordelene til hudpleie og hudpleieprodukter. Mer enn bare en annen sportsgelé. MERU funksjonelle sportskremer har hudpleieegenskaper med minikapsler av vitamin E. Når produktet påføres gir det frigjorte vitamin E ekstra pleie og næring til huden. Hurtigabsorberende regenerative geler og sportskremer med unike ingredienser.


Den spesielle formelen (metylsalisylat, olje fra Centella asiatica, kamfer, mentol, sitron og rosmarin) behandler de verkende områdene, lindrer og avslapper, og reduserer følelsen av tunge ben. Det fremmer rask avslapning, reduserer muskelømhet og letter restitusjonen av overanstrengte, slitne muskler.


Allantoin, Panthenol og det frigjorte vitamin E fra miniperlene gir ekstra pleie og næring til huden.


Den har en geleaktig konsistens, absorberer raskt og etterlater ikke en fet rest. En lett kjølende effekt utvikles noen minutter etter påføring, og det går raskt over i en følelse av varme. Det unike med dette produktet er at det kombinerer hovedtrekkene til sportskremer med fordelene med hudpleie og hudpleieprodukter.


Funksjon: Beroligende, muskelavslappende restitusjonsgel - For verkende, overanstrengte kroppsdeler

Beskrivelse: Lindre, regenerere og lindre symptomer på overanstrengelse og idrettsskader - gir lindring og avkjøling for verkende kroppsdeler og trukket muskler. Gir lindring for såre muskler og muskelspasmer.

Effekt/Følelse: Lett avkjølende, langvarig effekt.

Konsistens: Gel

Absorpsjon: Den absorberes raskt og etterlater ingen fete rester.

Duft: Kamfer

HVORDAN Å BRUKE

Masser gelen forsiktig inn i huden. Bruk den flere ganger om dagen.


ADVARSEL

Oppbevares på et kjølig, tørt sted. Unngå kontakt med øyne og skadet hud. Kun ekstern bruk. Hold unna barn.


INGREDIENSER

De naturlige komponentene gir en dobbel følelse og en trippel effekt samtidig som de øker sirkulasjonen: Mentol og kamfer gir en umiddelbar avkjølende og beroligende effekt, mens de eteriske oljene gir en langvarig varmefølelse. Visse ingredienser er kjent i folkemedisinen for sine smertestillende og anti-inflammatoriske egenskaper.

Centella asiatica / Gotu kola / Tigergress:
Det vanlige navnet "tigergress" stammer fra observasjoner i naturen: sårede tigre gni vanligvis sine verkende kroppsdeler til denne spesielle planten. I kinesisk og ayurvedisk medisin brukes den som antiinflammatorisk og for vevsregenerering. Det har blitt brukt for å redusere betennelse og for å fremskynde sårheling, da det styrker veggene i blodårene, øker deres fleksibilitet og har en gunstig, aktiverende effekt på kapillærsirkulasjonen. Siden det øker sirkulasjonen i blodårene, hjelper det regenereringen av kroppsvev.

Metylsalicylat
Metylsalisylat har lenge vært brukt i folkemedisin: det stammer fra salisylater ekstrahert fra pilbark. Gaultheria olje eller vintergrønn olje er en naturlig forbindelse som kan produseres av flere plantearter, hovedsakelig eviggrønne planter. Bladene og barken til piletrær (som inneholder salisylsyre) ble brukt i folkemedisin for å redusere feber og smerte selv for 2000 år siden. Metyl-salisylat er en ikke-steroid anti-inflammatorisk forbindelse som hemmer cyklooksygenase (COX) isoenzymer. Blant andre prosesser er disse enzymene ansvarlige for å produsere smerte og betennelse. Alt i alt er Metyl-salisylat kjent for sin effektive anti-inflammatoriske og smertestillende effekt.

Det utvider blodårene og forårsaker lokal rødhet. For utvortes bruk i kremer og salver er den kjent for å ha en varmende, muskelavslappende, lokal rødhetsfremkallende effekt, samt smertestillende. Den brukes oftest i oppvarmingskremer eller de som lindrer lokale smerter og betennelser for å motvirke muskelsår.

Mentol og kamfer
Vanlige ingredienser i smertestillende kremer og orientalsk balsam. Den umiddelbare avkjølende effekten resulterer i en rask reduksjon av smerte.

Mentol er hovedkomponenten i peppermynteplanten. Den har en krampestillende, beroligende, kjølende og snerpende effekt. Kamferolje har en lett sirkulasjonsforsterkende effekt, samt smertelindrende og betennelsesdempende. Det renser også luftveiene. De viktigste bruksområdene inkluderer forbedring av dypvevssirkulasjon og behandling av muskel- og skjelettplager. Kamferolje brukes som ingrediens i kremer, massasje- og badeoljer som tilbyr smertelindring og supplerende behandling for trette og smertefulle lemmer.

Allantoin
Denne forbindelsen har en anti-inflammatorisk, beroligende og celle-regenererende effekt, og den letter også sårheling. I likhet med urea (karbamid) har det også en hudmyknende, hudutjevnende og regenererende effekt.

Panthenol
Panthenol eller Provitamin B5 er en kjent beroligende, strukturregenererende, fuktighetsgivende og anti-inflammatorisk substans.

Den har en sterk anti-inflammatorisk, fuktighetsgivende og mykgjørende effekt: den beroliger den irriterte huden, forsterker regenereringen av epidermis, og den reduserer symptomene på tørr hud. Det øker fibroblastproliferasjon, og letter sårheling. Det anbefales for behandling av skadede hudoverflater.

Sitron
Den har en oppkvikkende og forfriskende effekt. Bruksområder inkluderer avgiftning og rensing.

Rosmarin
En av de mest populære urtene for å lindre muskel- og skjelettsmerter. Det er en viktig ingrediens i produkter som tilbyr behandling for leddgikt, muskelsår og muskelstivhet. På grunn av sin lokale sirkulasjonsforsterkende effekt, er den et effektivt muskelavslappende, smertestillende og antiinflammatorisk middel. Når den påføres, forbedrer den sirkulasjonen i det berørte området, og gir varme og avslapning for de underliggende musklene.

150ml

INGREDIENSER (INCI):

Aqua, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Alcohol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Menthol, Camphor, Isopropyl Alcohol, Acrylate/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Helianthus Annuus Seed Oil, D- Panthenol, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Methyl Salicylate, Mannitol, Cellulose, Citrus Lemon Peel -, Centella Asiatica -, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, CI77007, BHT, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Hydroxypropyl Methylcellulose

Veil ut fra 119,-