For engro priser, kontakt oss for en profesjonell konto via chat/epost.

Perfect Nails LaQ X 122

  • NOK 189,00
på lager
Del
LAQ X Gelelakk - Sierra X122

Den nye, lettpigmenterte LaQ X gelelakkserien tar ikke bare farger til neste nivå, men introduserer også en ny og forbedret gelelakkflaske med 
X-Brush som er ideell for den russiske "tørrbørsteteknikken". Hva er så spesielt med dette?

Pop-off fargedisplay på flaskekorken: Du kan vise frem den sanne fargen i pop-off displayet, så det er enkelt å finne farger i samlingen din når du åpner skuffen.

Sklisikker, matt flaskehette: Den sklisikre korken garanterer et bedre grep for din bekvemmelighet.
X-Brush: Presisjonskåret bust viftes perfekt ut for å tillate en praktisk påføring av neglelakk.
Ny flaskedesign: En elegant design med bredere form for et mer praktisk grep.
Vårt nyutviklede produkt går hånd i hånd med en spesiell påføringsmetode. Den russiske "dry brush"-teknikken gir deg en rask og enkel, kostnadseffektiv måte å bruke våre LaQ X-lakker på. Lær de fineste bevegelsene til denne spesielle metoden i våre snart tilgjengelige LaQ X tekniske verksteder, slik at du kan jobbe nøyaktig med ekstremt pigmenterte farger på en tidsbesparende måte.

FUNKSJONER I LACGEL LAQ X-SERIEN:
Selvutjevnende gellakk med kremet konsistens, en crossover mellom fargegel og neglelakk. Den forblir fri for riper, og det er ingen avskalling eller flassing i opptil 3-4 uker. Ideell for manikyr, pedikyr, fullfarge på negleforbedringer og neglekunst. Denne gellakken krever en base og en toppgel.

Konsistens: middels tykk (3/5)
Fleksibilitet: fleksibel (2/5)
Løselighet: løselig
Herdetid: 2-3 minutter i UV, 30-60 sekunder i UV/LED
Etterherdende overflate/rens: Overflaten har et klebrig lag etter herding.
Etterherdende overflate/glans: Overflaten er matt etter rens. (Påføring av toppgel er nødvendig.)
Fjerning: fil av


HVORDAN Å BRUKE?
Forbered neglene: Skyv neglebåndet tilbake, skrap av den tjorede huden, form neglene og fjern overflateglansen med en fin buffer.
Rengjør neglene/Påfør negleprep-produkter: Rens neglene, og påfør deretter Perfect Prep for avfetting og dehydrering.
Adhesion booster: (Valgfritt trinn) For problematiske negler, bruk vår adhesion-booster væske, Perfect Bond Primer for en enda bedre vedheft. (Etter lufttørking i 20 sekunder forblir negleoverflaten klebrig for å hjelpe til med vedheft.) MERK: Selv om dette trinnet øker vedheft for problematiske negler, vil det være nødvendig med lengre tid for å suge av/fjerne.
Basisgelé: Skaper et klebrig lag, styrker de naturlige neglene og forhindrer misfarging. Anbefalt som klar basegel: LacGel Base&Top / Bond Gel Vitamine+ / Hardener Gel / Elastic Hard Gel
Herde: Herdetid og metode i henhold til beskrivelsen av den valgte basegelen.
Farge: Påfør et ekstra tynt strøk av den valgte LacGel LaQ X-fargen, og pass på å unngå hudkontakt. MERK: Sørg for å påføre produktet med en nesten tørr børste, i et veldig tynt lag.
Herding: Vi anbefaler å herde hver negl rett etter påføring, bytte frem og tilbake mellom hendene for å sikre at neglekantene forblir tette.
Toppgelé: Herdetid og metode i henhold til beskrivelsen av valgt toppgel. Anbefalt som toppgel etter påføring av gellakk: LacGeL Base&Top / No Cleanse Top Shield / Flexi Top Gloss / Cool Shine Ever
Kur: Hvis din valgte toppgel krever rensing, sørg for å rense neglene.
PERFEKT TIPS
Det er to alternativer for å forbedre holdbarheten:

Bruk av to typer basegel samtidig som følger: Bond Gel Vitamine+, kur, Hardener Gel eller Elastic Hard Gel før påføring av gellakkfargen.
For problematiske negler, bruk Perfect Bond Primer etter påføring av Perfect Prep. Merk at dette gjør det vanskelig å suge av.
FJERNING
Fjern glansen fra den øverste gelen med en 180 grit-fil, påfør deretter en sjenerøs mengde aceton på bomullsdelen av Remover Wrap-folien, og plasser deretter Remover Wrap-folien på fingeren. Vent i et spesifisert antall minutter, og fjern deretter folien. Etter å ha tatt av folien, bruk en oransje trepinne eller et skyveskrapeverktøy for å skyve det løsnede produktet av neglene. Det gjennomvåte produktet forblir i folien.

8ml