For engro priser, kontakt oss for en profesjonell konto via chat/epost.

Meru Magnesium Krem 1000ml

  • NOK 299,00
på lager
Del

MERU MAGNESIUM KREM 1000ML

Kroppspleiekrem med dobbel effekt: Magnesiumtilførsel og hudregenererende, salt kroppslotion.

En naturlig løsning for å gjentilføre magnesium: Denne nærende kroppskremen inneholder en høy konsentrasjon av magnesium, samt kokosolje, sheasmør, bivoks og urea for å gjøre huden smidig.

Magnesiumklorid absorberes i huden – hopper over fordøyelseskanalen – og brukes raskt direkte på det berørte området. Bruken av dette produktet kan bidra til å forhindre sportsrelaterte skader, samtidig som det støtter regenerering, ytelse og gir verdifull hudpleie. Dette produktet hjelper til med å lindre stress og fremmer opplading under søvn. Den kan brukes som daglig hudpleie eller som tilførsel av magnesium før eller etter trening for å lindre spasmer og fremme regenerering.


MERU Magnesium Cream har en formel som inneholder magnesiumklorid og er basert på idrettsutøveres erfaringer. Transdermal (topisk) påføring av magnesiumklorid gir en ideell kilde til magnesium.

På samme måte som Epsom salt og andre badesalt eller magnesiumolje, når huden absorberer magnesium, er det en gunstig effekt på muskler, regenerering og generell ytelse.

En av hovedfordelene er å få magnesium raskt inn i kroppen uten å stresse fordøyelseskanalen, slik at det ikke forårsaker diaré. Det absorberes av huden veldig godt, og visse tester tyder på at sammenlignet med oralt tatt kosttilskudd, blir det brukt av kroppen raskere. Magnesium støtter muskelfunksjonen, og det kan lette regenereringen av ledd og muskler.


EFFEKT:

Siden magnesiumklorid er et magnesiumsalt, etterlater kremen en lett salt følelse på huden.

HVORDAN BRUKE:

Magnesiumkrem må ganske enkelt påføres det berørte området. Det går inn i de nedre systemene under huden og påvirker vevet lokalt. Ved ubehag (trukne muskler, muskelspasmer, tretthet, etc.), kan lokalt påført magnesiumkrem være svært gunstig, i motsetning til oralt tatt kosttilskudd (som krever lengre tid før effekt).

Bruk av magnesiumkrem resulterer i utgangspunktet i en prikkende, noe kløende følelse, som gradvis forsvinner som følge av flergangsbruk og etter hvert som magnesiumforsyningen fylles på.


TILTENKT BRUK:

Bruk den som en del av din daglige hudpleierutine, eller for å massere trette, krampeutsatte kroppsdeler. Som en del av en transdermal magnesiumterapi, kan den brukes eksternt på alle kroppsoverflater for å fremme generell helse og for å hjelpe til med avslapning.


Før/etter trening: For å fylle på magnesium om morgenen og om kvelden etter å ha tatt et bad/dusj

Avslapning: Det forenkler rolig hvile, avslapning og stressavlastning. Hvis det masseres inn i spente områder, fremmer det avslapning og restitusjon.

Regenerering: Masser den inn på overanstrengte og trette områder, når musklene, og for spasmelindring, masser den direkte inn i det problematiske området.

Hudpleie: Hvis den masseres inn i huden, fremmer den sunn hud og øker hudens elastisitet. Det gjør huden myk og glatt.

FORDELER:
Det er en naturlig løsning for å fylle på magnesiumreserver.
Den inneholder en høy konsentrasjon av magnesium.
Egnet som daglig hudpleie.
Egnet for bruk før og etter trening.
Det absorberes raskt.
Det absorberes av huden og påvirker direkte det underliggende vevet.
Det forårsaker ikke diaré; det stresser ikke fordøyelseskanalen.
Den støtter regenerering, og bidrar som sådan til å forbedre ytelsen.
Den støtter riktig muskelfunksjon.
Den har en lindrende effekt som bidrar til å redusere stress.
Det gjør huden myk og glatt.
Gir lindring fra muskelrelatert ubehag og spasmer.
Egnet for regenerering og sportsmassasje etter fysisk anstrengelse.
For ekstern bruk.
EGENSKAPER:
Funksjon: Magnesiumkrem, bodylotion
Beskrivelse: En salt bodylotion for å fylle på magnesiumforsyninger og gjøre huden smidig og glatt. Det hjelper å bekjempe magnesiummangel og fremmer regenerering.
Effekt/Følelse: En litt salt følelse
Konsistens: Lett krem
Duft: Nøytral
Absorpsjon: Det absorberes raskt
Ingredienser: Magnesiumklorid, Kokosolje, Sheasmør, Bivoks, Urea

HVORDAN BRUKE
Påfør passende mengde krem på ren, skadefri hud og masser etter behov. ADVARSEL: Holdes unna barn. Oppbevares på et kjølig, tørt sted. Dette produktet anbefales ikke for sensitiv hud. Gjør en lappetest på huden før generell bruk. Unngå kontakt med øyne, slimhinner og skadet hud. Kun ekstern bruk.

EN OVERSIKT OVER INGREDIENSENE:
Magnesiumklorid:
Naturlig magnesiumsalt som kan absorberes 100%. Den tilfører ionisk magnesium og klorid. Klorid er en viktig elektrolytt for kroppen. (Bør ikke forveksles med klor!)
Det er et salt laget av magnesium og klorid som vanligvis utvinnes fra sjøvann. Det brukes ikke bare i orale kosttilskudd, men også i kremer og badesalt, siden det effektivt kan absorberes gjennom huden.
Det kan gi lindring fra muskelsmerter og muskelspasmer og støtte riktig muskelfunksjon. Det er en humørforsterker, gir stressavlastning og kan øke produksjonen av helse hudvev.
Magnesiumolje er et stoff i flytende form som kan gi en effektiv løsning for etterfylling av magnesiumforsyninger.

Kokosolje:
Triglyserider som finnes i kokosnøttolje, fukter og nærer huden dypt, øker elastisiteten og fastheten, beskytter mot celleskadelige frie radikaler og bidrar til å oppnå en oppfrisket og sunn hudfarge. Det gjør huden smidig og silkemyk.

Shea smør:
Den myker, nærer og regenererer huden, beskytter huden mot uttørking og gjenoppretter hudens elastisitet. Det anbefales sterkt for tørr, sprukket hud, og for å lindre symptomene på hudirritasjon. Det er en langvarig fuktighetsgivende effekt som bidrar til å gjenopprette hudens elastisitet. Det gjør huden mykere og glattere.

Bivoks:
Den beskytter, mykgjør, strammer og beroliger huden uten å tette porene. Det forbedrer hudregenerering, har anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaper og øker sirkulasjonen. En naturlig hudmykner som påvirker de dypere lagene av huden, slik at den ikke bare myker opp, men også beskytter huden mot skadelige miljøforhold og forurensninger. Det hjelper huden med å holde på fuktigheten, og øker som sådan dens elastisitet, siden den også har vannavstøtende egenskaper. En krem med bivoksinnhold er et perfekt valg for tørr hud.

Urea:
En effektiv fuktighetskrem som hjelper til med å holde på vannet. Det hjelper å beholde hudens elastisitet og fleksibilitet. Som en aktiv ingrediens er den ideell for behandling av tørr, vannmangel hud

Ingredienser: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Magnesium Chloride, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, Urea, Ceteareth-33, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Parfum, Cera Alba, Cetearyl Ethylhexanoat, Cetyl Palmitate, Stearyl Alcohol, Stearyl Heptanoate, Ethylhexylglycerin, Steareth-10, Steareth-7, Stearyl Caprylate, Myristyl Alcohol