For engro priser, kontakt oss for en profesjonell konto via chat/epost.

Meru Flex Gel

  • NOK 119,00
på lager
Del

FLEX MOBILITY COMPLEX GEL MED KOLLAGEN, MSM, GLUSOSAMINE, CHONDROITIN, ROSWELLIA

GENERELL BESKRIVELSE

Det unike med MERU sportsgeler og sportskremer er at de kombinerer hovedtrekkene til sportskremer med fordelene til hudpleie og hudpleieprodukter. Mer enn bare en annen sportsgelé. MERU funksjonelle sportskremer har hudpleieegenskaper med minikapsler av vitamin E. Når produktet påføres gir det frigjorte vitamin E ekstra pleie og næring til huden. Hurtigabsorberende regenerative geler og sportskremer med unike ingredienser.

En kollagen + MSM gelformel for å ta vare på muskler og ledd og opprettholde fleksibilitet og mobilitet. Den er egnet for å forebygge og lindre symptomer på nedsatt bevegelighet, muskelstrekk og muskelstivhet, samt leddsmerter. De aktive ingrediensene (kollagen, hyaluronsyre, glukosamin, MSM, kondroitin og Boswellia) bidrar til å dempe og lindre ubehagelige ledd- og muskelsymptomer som følge av overbelastning, overstrekk, muskeltretthet og slitasje. Det har en gunstig effekt for å regenerere verkende, stive kroppsdeler for å redusere stramhet og gjenopprette bevegelighet.

Plantebasert hyaluronsyre og kollagen stimulerer syntesen av kollagen og elastin. Siden det letter kollagensyntesen, støtter det fornyelsen av bindevev. Denne mobilitetsgelen hjelper til med å beholde fleksibiliteten og reduserer dermed sjansen for skade, samtidig som den gir frihet til ubegrenset bevegelse.

Hudpleieingrediensen Vitamin E (kapsler) gir ekstra pleie og næring til huden. Når produktet påføres, gir det frigjorte stoffet ekstra pleie og næring til huden.

Har en unik "oksygen"-duft preget av energigivende sitrusaktig friskhet og aroma.

FLEX gel er en hurtigabsorberende, lett massasjegel som bør masseres inn i muskel-leddområdet og inn i vevet rundt. Formelen har en unik kombinasjon av seks komponenter: Glukosamin, kondroitin, MSM, Boswellia, kollagen og hyaluronsyre.

Massasje lindrer de ubehagelige symptomene på leddrelaterte problemer, den lindrer spenninger og forbedrer bevegeligheten til leddene.

Ved ledd- eller muskelrelaterte smerter bør produktet masseres inn i huden. Leddsmerter og betennelser er ofte forårsaket av overspente muskler, overanstrengelse som følge av sportsaktiviteter eller forringelse av brusk. Selvmassasje med dette produktet og fysioterapi kan gi lindring, bidra til å holde det problematiske området i form, unngå ytterligere skade og fremme mobilitet.

Når den utføres regelmessig, kan profesjonell massasje og fysioterapi bidra til å dempe problemene og beholde mobiliteten. Massasje fremmer avslapning og forbedrer lokal sirkulasjon, reduserer ubehag forårsaket av overspenning og forbedrer leddmobiliteten. Etter bruk reduseres ubehag, og det er en merkbar lettelse.


EFFEKTIV MASSASJE:

Gir lindring av muskel- og leddrelaterte smerter.

Fremmer avslapning og øker sirkulasjonen, reduserer spenninger og forbedrer bevegeligheten til leddene.

Har en avslappende effekt.

FORDELER:

Hurtigabsorberende kompleks gel for massering av leddområdet. (Inneholder kollagen- og MSM-ekstrakter.)

Anbefalt for en forfriskende lokal massasje for å gi lindring ved muskel- og skjelettplager.

Den egner seg som tilleggsbehandling for leddsmerter forårsaket av overanstrengelse, forverret brusk og overspenning.

Massering av gelen forsiktig inn i det berørte området gir lindring, letter restitusjonen og bidrar til å opprettholde og beskytte det problematiske området.

Det har gunstige effekter på verkende, anspente muskler og stive ledd, det fremmer regenerering av knepp-klikkende knær og andre ledd, og det bidrar til å støtte mobiliteten. Det fremmer vevets elastisitet.

Massasje påført 2-3 ganger om dagen bidrar til å forbedre sirkulasjonen, gjenopprette utmattede muskler, redusere stivheten for å øke mobiliteten, og det hjelper til med å fremskynde regenerering.

Det kan lette fornyelsen av bindevevsfibre, beholde mobiliteten og dermed redusere risikoen for skade.

Det reduserer stivheten, forbedrer bevegeligheten og øker restitusjonen.

Det hjelper å opprettholde sunne ledd.

Har en unik "oksygen"-duft preget av energigivende sitrusaktig friskhet og aroma. (Med balsamicoaroma av furunåler og sitronskall.)

Innkapslet vitamin E gir ekstra pleie og næring til huden.

Ingredienser: Kollagen, MSM, Glukosamin, Chondroitin, Boswellia, Hyaluronsyre, Vitamin E

Slik bruker du: Masser gelen forsiktig inn i de berørte områdene 2-3 ganger om dagen som et behandlingsregime som varer i flere dager.

Advarsel: Unngå kontakt med øyne og skadet hud. Kun ekstern bruk. Hold unna barn.

EN OVERSIKT OVER INGREDIENSENE:

Glukosamin, kondroitin og kollagen er de vanligste kildene til viktige næringsstoffer for leddene.

De kombinerte effektene av Glucosamine, MSM, Chondroitin og Collagen kan lette behandlingen av leddrelaterte problemer, og kan støtte sunn funksjon av ledd, sener og brusk. De støtter de sunne funksjonene til ledd som er utsatt for friksjon og letter regenereringen av bruskvev. De fremmer elastisiteten til leddbånd og bindevev og reduserer betennelse i ledd.

Glukosamin:

En grunnleggende komponent i leddbrusk som er direkte innebygd i strukturen. Den gunstige effekten av glukosamin er bevist av vitenskapelig forskning: det forbedrer funksjonaliteten til leddene. Den er egnet for å gi lindring av leddrelaterte smerter og muskelstivhet og hjelper behandlingen av mobilitetsproblemer. Det forbedrer funksjonaliteten til leddene. Idrettsutøvere, folk som utfører hardt manuelt arbeid og overvektige mennesker møter ofte ledd- og bruskskader, noe som resulterer i kne-, albue- og skuldersmerter. Glukosamin bidrar til å opprettholde sunne ledd, brusk og sener, har en gunstig effekt på regenerering av brusk, og forhindrer ytterligere forringelse ved å tilby en slags "smøring" for dem.

MSM:

Det er en naturlig basert forbindelse. MSM står for Methylsulfonylmethane, som er en naturlig kilde til bioaktivt svovel. MSM er en organosulfurforbindelse som finnes i alle levende organismer, og det er et viktig næringsstoff i menneskekroppen. På grunn av vår moderne livsstil er det typisk mangel på MSM i kroppen, og det bør definitivt suppleres når følgende oppstår: kroniske smerter (muskel, ledd, midje, rygg, kne), leddgikt, beinbrudd, artrose, gikt , muskelspasmer, idrettsskader, menstruasjonssmerter, PMS, endometriose, migrene, tannpine, betennelse i ledd, autoimmune sykdommer, etc.

En av de mest kjente egenskapene til MSM er at det kan redusere betennelse og lindre smerte i menneskekroppen. Det fremmer kollagenproduksjonen (av huden), så det hjelper å beholde elastisiteten (det kan hjelpe regenerering av bindevevsfibre, fremme elastisitet, og som sådan reduserer risikoen for skade), og støtter mobilitet. Det er et naturlig smertestillende middel, det reduserer betennelse i leddene, forbedrer fleksibiliteten og gjenoppretter kollagenproduksjonen. MSM er mest kjent for sine antiinflammatoriske og smertestillende egenskaper. Den nærer og regenererer hudceller.

Kondroitin:

Kondroitin er hovedkomponenten i bindevev som finnes i menneskekroppen. Det er en strukturell komponent av brusk. Dens funksjon er å bidra til å dempe leddene og forhindre at beinene gni mot hverandre. Kondroitin holder på vann og andre væsker for å holde brusken fuktig og sunn. Kondroitinsulfat er et naturlig stoff ekstrahert fra brusk fra dyr (f.eks. hai). I menneskekroppen forekommer det – som et protein – i bindevev, hud, bein og intercellulært rom, sammen med elastin og kollagen. Det er hovedsakelig gunstig for brusk, sener, ledd og bein. I kosmetikkindustrien brukes det mest på grunn av dets regenererende, hudberoligende og antiinflammatoriske egenskaper, samt dets evne til å gjenopprette den intercellulære matrisen. Kondroitin forbedrer hudens elastisitet og dens strekkegenskaper. Regelmessig bruk gjør huden mykere og sterkere. Når det brukes i kombinasjon med Glucosamine og MSM, er det en synergistisk effekt, det vil si at de øker hverandres egenskaper. Det hjelper å gjenopprette brusk på en naturlig måte, og det øker utvinningen av skadet vev etter trening. Den støtter muskeløkning og muskelgjenoppretting, siden den tillater vann og næringsstoffer å komme til brusken, derfor har den en generell styrkende og regenererende effekt.

Boswellia (Røkelse):

Det har generelt blitt brukt i ayurvedisk medisin for å behandle betente ledd, revmatiske tilstander og for å lindre midje-, rygg-, kne- og armsmerter. Det har en gunstig effekt på hevelser og leddrelaterte smerter. Ekstraktet fra barken til Boswellia serrata-treet var allerede kjent i antikken for sine anti-inflammatoriske egenskaper. Det bidrar til å holde leddene friske, og det kan ha en gunstig effekt på muskel- og skjelettsystemet.

Hyaluronsyre:

Høymolekylær hyaluronsyre er et naturlig forekommende karbohydrat som finnes i alle slags vev, hvor det – etter syntese eller påføring – brytes ned i løpet av få dager. I menneskekroppen er dens hovedrolle å holde på fuktighet og gi smøring i ledd og muskler. Dens konsistens og vevsvennlige egenskaper tillater bruk i et stort antall legemidler. Det finnes i hudpleie, øyekirurgirelaterte og i ortopediske produkter også. Hyaluronsyre brukes i flere typer terapeutiske områder, for eksempel innen revmatologi, ortopedi og idrettsmedisin. Det er kjent som et "smøremiddel" for leddene, så å ha det injisert direkte i det forringede leddet kan forbedre mobiliteten, lindre smerte, redusere betennelse og unngå ytterligere forringelse av brusken.

Inneholder: Aqua, Alcohol, Urea, Glycerin, Phenoxyethanol, Isopropyl Alcohol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide, Methyl Sulfonyl Methane, Acrylates /C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Disodium Acetyl Glucosamine, Condroitine Sulfate, Soluble Collagen, Boswellia Serrata Extract, Ethylhexylglycerin, Mannitol, Cellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, CI42090, CI14720


150ml Veil ut fra 119,-