For engro priser, kontakt oss for en profesjonell konto via chat/epost.

Voesh Peeling Sokker

  • NOK 179,00
på lager
Del

Få frem din mykeste hud med våre eksfolierende peelingsokker. Denne intensive fotpeelingsbehandlingen er den perfekte kuren for tørre, grove føtter. Den bryter naturlig ned død hud og herdet hard hud for å avdekke jevn hud under, på så lite som 7 dager. Disse peelingsokkene for engangsbruk vil gi føttene dine en salongbehandling hjemme, uten behov for skrubbing.

Peelingsokkene våre er formulert med syrer avledet av sukkerrør (AHA/BHA), lavendel og urteekstrakter for å naturlig skrelle av huden og berolige føttene dine samtidig. Disse veganske, naturlige ingrediensene arbeider for å trenge inn i døde hudceller og hard hud for mild, men effektiv peeling. Død hud vil vanligvis flasse av seg selv innen 7-10 dager, så pass på at du ikke plukker eller skreller huden din.

Det er enkelt å bruke peelingsokkene våre, men pass på at du gir deg selv tid til at behandlingen kan virke magisk. Hvis du har en spesiell begivenhet eller ferie på vei, planlegg å bruke peelingsokkene noen uker før for å sikre at all dvelende hud har flettet helt av. Se avsnittet "Hvordan bruke" nedenfor for å lære hvordan du bruker peelingsokkene, og gjør deg klar til å gi føttene den oppmerksomheten de trenger.

Bruksanvisning:

Trinn 1: For best resultat, bløtlegg føttene i 10 minutter i varmt vann for å myke opp døde hudceller. Tørk føttene helt før du tar på deg Peeling Socks.
Trinn 2: Fjern forsiktig sokkene fra pakken.
Trinn 3: Klipp opp under tetningslinjen på hver sokk. Pass på å åpne det indre stoffet og plasser føttene inni. Fest dem med vedlagte klistremerker for en perfekt passform.
Trinn 4: Legg et par tettsittende sokker over peelingsokkene for bedre absorpsjon av ingrediensene. Bruk i 90-120 minutter. Ikke overskrid 120 minutter.
Trinn 5: Fjern sokkene og vask føttene grundig. Død hud vil naturlig begynne å flasse av i løpet av 7-10 dager. For ekstremt hard hud, bruk en fotfil for å fjerne død hud.