For engro priser, kontakt oss for en profesjonell konto via chat/epost.

Voesh Kollagen Sokker

  • NOK 79,00
på lager
Del

Sett føttene inn i våre kollagensokker, nå med en ny og forbedret 100 % vegansk formel. Disse sokkene er fylt med vårt NYE veganske kollagen, arganolje og sheasmør, og leverer en intensiv fotbehandling på bare 15 minutter eller mindre. Nærende og fuktighetsgivende, disse fotmaskene er den perfekte nehandling for tørr hud, takket være deres ekstreme fuktighetsgivende egenskaper. Med den praktiske, patenterte designen er de et flott tillegg til enhver pedikyr. Bare riv av tåspissene langs de perforerte kantene for en alt-i-ett pedikyrbehandling.


Kollagensokker med arganolje er perfekte for neglisjert, tørr eller sensitiv hud. VOESH betjener mer enn 100 000 spa og salonger over hele verden med hygieniske, 100 % veganske spa-løsninger med éngangsløsninger. Teamet vårt er forpliktet til å utvikle helt naturlige, ikke-giftige, etisk fremskaffede hånd og fotbehandlinger ved bruk av grønn kjemi.


Kunde info:

Hvorfor du trenger å legge til fuktighetsgivende fotsokker i fotpleierutinen din?


Veganske kollagen-infunderte fuktighetsgivende fotsokker er et must for din egenpleie. Enkel å bruke, rimelig og utrolig effektiv til å myke opp sprukne, tørre føtter, Collagen Socks hjelper til med å gjenopprette hudens smidighet og reversere effekten av hudskader.


Den beste delen? Du trenger ikke å stoppe det du gjør for å påføre fuktighetsgivende Collagen Socks fra VOESH. Enten hælene dine er dypt sprukket eller bare tørre, kan Collagen Socks With Argan Oil levere fuktighet i salongstil der huden din trenger det mest. Disse fuktighetsgivende fotsokkene er formulert med hudmyknende sheasmør og arganolje, og er proppfulle av antioksidanter og anti-inflammatoriske egenskaper.


Veil ut 79,-