For engro priser, kontakt oss for en profesjonell konto via chat/epost.

Duftlys Jasmin Green Tea

  • NOK 129,00
på lager
Del

Naturlig palmevokslys er håndlaget av våre dyktige håndverkere ved hjelp av raffinerte teknologier. Produktet er fylt i et glass og er ekstremt enkel å bruke, vakre og lakoniske.

Palmevokslys er bekreftet å være et rent produkt uten giftige tilsetningsstoffer. I tillegg til det ovennevnte er fordelene med palmevokslys åpenbare. De brenner to ganger så lenge sammenligne med paraffinvoksene. Miljøvennlige håndlagde lys gir ingen røyk og gir ingen skadelige forbrenningsprodukter. Hvis du trenger å slukke lyset, blir ikke rommet ditt fylt med en karakteristisk ubehagelig lukt.

Parfyme håndlaget lys kan skape en atmosfære av lykke og inspirasjon, hjemmekos, komfort og glede. Et stort utvalg av dufter.

Slike lys er bemerkelsesverdige, ikke bare for aromaer, men også for nyanser. Fin delikat duft! Og faktisk brennende ild, som har evne til å berolige. Og hva mer er, forvandler hele rommet ditt.

Disse organiske lysene med en sti av overveldende Jasmin Green Tea-aromaer fyller hele rommet ditt med følelse av lys friskhet og naturlig harmoni. Søte, lyse og uforglemmelige aroma av jasmin er perfekt blandet med grønn te. Det gir følelsen av hvile!

Veil ut pris 129,-


Duftlys Ginger

NOK 129,00 NOK 99,00

Duftlys Gold

NOK 129,00

Duftlys Mirabella

NOK 129,00 NOK 99,00