For engro priser, kontakt oss for en profesjonell konto via chat/epost.

Glitterbels Startkit - Akryl

  • NOK 699,00

Produktet finnes dessverre ikke på lager.

Del

Legg ut på reisen til utsøkt neglekunst med Glitterbels Acrylic Starter Kit – det ideelle valget for spirende negleentusiaster og erfarne fagfolk som er ivrige etter å utforske Glitterbels-universet.

Designet som den ultimate inngangsporten til vårt mangfoldige utvalg av produkter, gir dette startsettet en utmerket mulighet til å teste ut og bli kjent med høykvalitetsstandardene som definerer Glitterbels-merket. Du finner et utvalgt utvalg av våre bestselgende varer innen; hvert stykke har blitt nøye kuratert for å gi deg en omfattende introduksjon til den pulserende verdenen til Glitterbels.

Enten du er ute etter å perfeksjonere akrylpåføringsteknikkene dine, eksperimentere med nye design eller søker etter ditt neste favorittprodukt, er Glitterbels Acrylic Starter Kit startskuddet for uendelige kreative muligheter. Det handler om å gi deg verktøyene og selvtilliten til å utforske, skape og vise frem talentet ditt.

Glitterbels Acrylic Starter Kit er ikke bare en samling negleprodukter – det er en døråpning til et fellesskap av skapere, et bevis på vår forpliktelse til kvalitet og innovasjon, og en invitasjon til å bli med oss på en reise med kreativ selvutfoldelse.


Startsett inkluderer:

1 x Snowdrops white akryl 15g

1 x Glass slippers akryl 15g

1 x Hema Free syrefri primer

1 x Hema Free Dehydrator

1 x 100 ml av vår hemafrie monomer

Og en blanding av 5 av våre Core Powder-sortiment:

Rosa opal 15g

Pinkerbel Cover 15g

Peacherbel Soft 15g

Peacherbel-trekk 15g

Pinkerbel Sheer 15g

Sukkeret mandel 15 g