For engro priser, kontakt oss for en profesjonell konto via chat/epost.

Perfect Nails - Gelelakk Startkit - Pro Unicorn Pink

  • NOK 1.290,00
på lager
Del
Dette settet er ideelt for manikyr og lacgel-påføring. Det anbefales hvis du ikke har en UV/LED-lampe eller foretrekker å ha en ekstra og vurderer å prøve ut Perfect Nails Lac Gels. Pakken inkluderer 21 UV / LED-glødelamper og LacGel-systemet for 2-3 ukers holdbarhet. Et gratis teknisk kort 
er inkludert for referanse for å sikre riktig rekkefølge av produktpåføring.

UNICORN PRO LACGEL STARTSETT INNEHOLDER:
1.PERFEKT PREP-NAIL PRIMER VÆSKE
3 in 1 Flytende negleprimer som forebygger soppinfeksjoner, bidrar til å oppnå god vedheft, og har også vannavstøtende og avfettende egenskaper. 
Et syrefritt produkt med en pH-nøytraliserende effekt, anbefalt for lacgel-, gel-, akryl- og AcrylGel-teknikker. Den hudvennlige formelen skader 
ikke negleplaten.

2.LACGEL BASE/TOPP CLEAR #000 GEL POLISH 4ML
2 funksjoner i en: basic og cover light gel

Middels tykk, fleksibel, løselig base og glansgelé gir utmerket vedheft. Påfør produktet på lacgel eller på en hvilken som helst type negleforbedring som finishing cover shine. Laget vil vare og beholde glansen i flere uker.
HERDETID: UV 2–3 min., UV/LED 60–90 sek.

3. GEL CLEANER - GEL CLEANSER 30ML
Duftfri væske for å fjerne det klebrige dispersjonslaget av herdet gel, lacgel og AcrylGel fra negleoverflaten.

4. LACGEL #007 GEL POLISH 4ML - VARMT RØD
Svært holdbare lacgelfarger i tre trinn. Mykt spredende lacgel med utmerket vedheft – en overgang mellom fargegeler og neglelakk. Ingen riper, slitasje og flassing i opptil 3 uker. Krever base og topp gel. En fleksibel toppgel anbefales som prikken over i'en. Den kan bløtlegges med aceton.

HERDETID: UV 2–3 min., UV/LED 60 sek.
PERFEKT TIPS: Rør lacgelen med en slikkepott, eller rist flasken grundig før bruk for å sikre en jevn fordeling av pigmentet.

5. APPELSIN TREPINN
Den skrå enden er egnet for å skyve neglebåndet tilbake, mens den spisse enden muliggjør en enkel plassering av nail art biter og deler. Den egner seg også til å tørke av uønsket gel av sideveggene, og til å male smilelinjen og blande gelprodukter.

LENGDE: 18 cm

6. NEGLEKLUIKER - PREMIUM 100 STK
Lofrie, perforerte, ekstra absorberende neglekluter laget av papir – egnet for å fjerne klissete rester fra negler og fjerne neglelakk.

7. BUFFERBLOKK - 4-SIDIG BUFFERBLOKK
Bruk den til å fjerne overflateglans fra naturlige negler, og for å foredle overflaten på negleforlengelser.

8. UNICORN UV/LED LAMPE ROSA - 48W UV/LED LAMPE MED HOLOGRAFISK DESIGN
Universal 48W UV/LED-lampe med holografisk finish. Lampen har 30 energisparende lysdioder, og sensorene deres er plassert lavere for å muliggjøre perfekt herding også på tommelen. Lampen har en halv-ned (”lav” varme / redusert hastighet) modus for å beskytte spikersengen mot en brennende følelse indusert av den plutselige varmen. Denne modellen er utstyrt med timerknapper (30–60–99 sek) og en smart sensor. Den magnetiserte sokkelen på lampen har en speiloverflate og den er avtakbar.