For engro priser, kontakt oss for en profesjonell konto via chat/epost.

Perfect Nails Acid Primer

  • NOK 109,00
på lager
Del

SYREPRIMER-SYREBASERT PRIMERVÆSKE

Advarsel!

Krystallisering kan oppstå på grunn av kalde værforhold eller kald lagring. Dette er normalt og forårsaker ikke kvalitetsproblem i materialet. I dette tilfellet er det viktig å ikke åpne den fordi børsten vil gå i stykker. Sett den på et varmere sted og åpne den først når den har gjenvunnet flytende tilstand. Det anbefales å oppbevare i romtemperatur.

Den inneholder syre og har en karakteristisk skarp lukt, og fjerner det meste av vann- og fettinnholdet i den naturlige negleplaten for å oppnå enda bedre vedheft. La det tørke helt, og påfør deretter Perfect Bond Primer eller basegel (f.eks. Bond Gel Vitamine+, Elastic Hard Gel). Anbefales på det sterkeste for kunder med svette, klamme hender.


Fordeler:

Utrolig adhesjon

Anbefales spesielt for svette, fuktige hender

Viktig! Dette produktet er etsende, så unngå all hudkontakt.


FORSIKTIGHET! Den skal kun påføres på den naturlige negleplaten. Ikke bruk på negleforlenginger. Oppbevares i romtemperatur, kjølig lagring kan forårsake krystallisering.

Anbefalt påføringsmetode: tørk av børsten på papir før det påføres negleplaten. Pass på at det bare er på den naturlige negleplaten, ikke på noen kunstmateriale rester. Etter fullstendig tørking kan Bond Primer påføres, eller annet materiale. 

15ml