For engro priser, kontakt oss for en profesjonell konto via chat/epost.

Perfect Nails Euphoria Neglebåndsolje

  • NOK 169,00
på lager
Del
Den revitaliserer huden med kraften til 4 typer oljer, vitamin E og urter.

Hvis du også ønsker å tilby dine gjester en luksuriøs salongopplevelse, så skaff deg den splitter nye Euphoria neglebåndsoljen, som påvirker sansene med naturens kraft og dens parfymerte duft! Det vil være favorittproduktet for profesjonelle neglepleie for både nybegynnere og profesjonelle!

HVA ER FORDELENE:
Euphoria Cuticle Oil gjør huden glatt og myk, og gjenoppretter dens riktige fuktighet og mykhet.
Vitamin E og et kompleks av 4 oljer (druefrø, ferskenfrø, soyabønner og argan) beskytter huden mot å bli tørr, og gir dermed vekst av lange, sunne og skinnende negler.
Gir hendene en ekte glød og hjelper til med å holde hendene ungdommelige. Kutikulaljen absorberes raskt og etterlater ikke oljelag på hudoverflaten.
Stimulerer kollagenproduksjonen og forsinker aldringsprosesser.
BRUK: Den kan slippes på neglebåndet og neglesporene og masseres inn i, og fjerner dermed døde keratinceller, eller den kan poleres inn i negleplaten. Det anbefales også for hjemmebruk.

Liker du søte dufter? Prøv jordbær-, drue- og marsipankutikulalje, som er våre første hudpleieprodukter! Forutsetningen for en førsteklasses manikyr er utmerket saks (Perfect cuticle saks - Master) og egnede drillbits (f.eks: Galaxy diamantbit - diamant flammeformet - for manikyr). Sjekk ut tipset vårt slik at du ikke går glipp av våre Perfekte tilbud!

15ml