For engro priser, kontakt oss for en profesjonell konto via chat/epost.

Perfect Nails Hardener Gel

  • NOK 249,00
på lager
Del

Perfect Nails Hardener Gel 15ml – En fleksibel base for gelenegler, gelelakk eller bruk den for seg selv. 

Medium tykk base gele som er soak-off med egenskaper som gjør neglen hardere. Den er fleksibel for å følge naturneglens naturlige bevegelser. Den beskytter naturneglen og jevner ut overflaten. Den egner seg godt til å reparere knekte hjørner på negler eller for å korrigere form. Beskytter også neglen så den ikke fliser seg eller knekker om du har lengre negler.

Fordeler:

  • Medium tykk konsistens
  • Fleksibel så den følger naturneglens bevegelser
  • Styrkende egenskaper
  • Beskytter for mekanisk skade 
  • Kan benyttes til å korrigere 
  • Jevner ut ujevnheter i overflaten
  • Passer til korte negler

    VIKTIG: Du kan ikke bruke denne til å forlenge neglen, men kan reparere et lite knekt hjørne. Denne gir ingen støtte ved forlenging.

VARME: ingen

HERDETID: UV lampe: 2–3 minutter, UV/LED lampe: 30–60 sekunder

OVERFLATE ETTER HERDING: Overflaten er tacky etter herding og må cleanses hvis du skal bruke den som en base under neglelakk eller som er forsterker uten noe over. Skal du bygge negler med gele, acrylgele eller gelelakk skal du ikke cleanse før du legger neste produkt. Etter cleanse er overflaten matt og glatt.

FJERNING: Denne er soak-off, det vil si du kan fjerne den med aceton eller artifical nail remover etter du har filet lett over hele overflaten.

ADVARSEL: Skal ikke oppbevares nær varme eller i direkte sollys. Kun for profesjonelt bruk og bruk kun som instruert.

TIPS TIL BRUK:

Gelelakk: Gir et sterkt, tykt, jevnt og fleksibelt underlag.

Forsterkende: Denne kan varmt anbefales å brukes alene for å forsterke naturneglen før du legger gelelakk eller vanlig neglelakk. Kan brukes både til manikyr og pedikyr. Den øker holdbarheten på neglelakk samtidig som den beskytter naturneglen. Ikke bare dekker den neglen med et tynt forsterkende lag slik som Bond Gel Vitamine+ gjør, men den styrker også veksten av ny negl, mens den gjør det vanskeligere å bite negler (for neglbitere), samt forhindrer flising og knekking av negl. 

Jevner ut neglens overflate: Når den påføres ujevne, ruglete negler jevner den ut overflaten og gjør neglen estetisk penere i tillegg.

Korrigere negleform: Egner seg til å reparere et ødelagt hjørne på korte negler.

Korte negler: Du kan kun forlenge noen millimeter ved hjelp av støp over negleform. Produktet er for fleksibelt til å kunne støtte lengre forlenginger.

15ml