For engro priser, kontakt oss for en profesjonell konto via chat/epost.

Thalgo Reviving Marine Mist

  • NOK 500,00
på lager
Del

Thalgo Reviving Marine Mist - Revitaliserende tåkedis fra havet

Et ideelt produkt for alle hudtyper, både som en base før en hudkrem eller sminke, og for å freshe opp ansiktet. Tåken, som er basert på sjøvann, er rik på mineraler samt mikro- og makroelementer som har en positiv effekt på hudens tilstand og overflate. Sepitonic-komplekset stimulerer og gir energi til cellene samt gjør huden sunn og vakker. Misten kan brukes alene eller i kombinasjon med din hudpleierutine, da den forsterker effekten av kremer og masker. Resultatet er umiddelbar glød og forfriskning av huden. 

Anbefales for:
- Alle hudtyper
- Trøtt og anspent
- Irritert hud pga klimaanlegg
- Forfrisk huden mens du er på reisefot
- Benyttes som en base for make-up

Bruksanvisning:
Spray i en sky over hele ansiktet og halsen, hold flasken omtrent tjue centimeter unna, og unngå kontakt med øyne og lepper.Den anbefales å bruke etter rens av ansiktet, la det tørke og påfør deretter en krem som passer din hudtype. Behøver du en liten forfriskning av huden i løpet av dagen kan du bruke denne flere ganger om dagen. Ikke rist før bruk. 

5 tips for bruk:
Morgen boost: Benyttes om morgenen etter rens men før alle kremer for å revitalisere og forberede huden.
Hydra splash: Gi en fuktighetsboost ila dagen, deilig og forfriskende på varme dager, eller aktivitet.
Express reload: Når du kjenner på tretthet, er det deilig med en oppfriskning. Gir kroppen en følelse av å rømme et øyeblikk og en illusjon av tilstedeværelse ved havet.
Glow up: Før du drar ut på kvelden, kan du freshe deg opp. Gir deg en ekstra glød.
Kveld: Etter fjerning av evt sminke, benytt mist for å lade opp huden med mineraler.

Ingredienser:
Aqua (Water), Glycerin, Propanediol, Maris Aqua (Sea Water), Pentylene Glycol, Fucus Vesiculosus Extract, Laminaria Digitata Extract, Levulinic Acid, Lithothamnion Calcareum Extract, Sodium Benzoate, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Gluconate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Magnesium Aspartate, Parfum (Fragrance), Allantoin, Sodium Hydroxide

150ml