For engro priser, kontakt oss for en profesjonell konto via chat/epost.

Meru S.O.S Regeneration Gel

  • NOK 119,00
på lager
Del

S.O.S - REGENERATION GEL - ARNICA & COMFREY

GENERELL BESKRIVELSE

Det unike med MERU sportsgeler og sportskremer er at de kombinerer hovedtrekkene til sportskremer med fordelene til hudpleie og hudpleieprodukter. Mer enn bare en annen sportsgelé. MERU funksjonelle sportskremer har hudpleieegenskaper med minikapsler av vitamin E. Når produktet påføres gir det frigjorte vitamin E ekstra pleie og næring til huden. Hurtigabsorberende regenerative geler og sportskremer med unike ingredienser.

For å behandle huden etter dype vevsskader (fall, spark, treff, strekk, forstuinger, kontusjoner, hematom (blå misfarging)), redusere hevelse og blåmerker.

Arnica- og Comfrey-basert sportsgelé med urteekstrakter, eteriske oljer og kamfer.

Den avspenner og lindrer overanstrengte muskler og lindrer symptomene på tretthet og belastning. Den er egnet for å redusere symptomer på skaderelatert hematom og blåmerker ved å berolige huden og fremme dens regenerering. Det hjelper til med å lindre hudsymptomer, som hevelse, og fremskynder hudregenerering. Beskyttelse og regenerering for muskler og skadde kroppsdeler / hudoverflater. Det reduserer de smertefulle symptomene på idrettsskaderelatert muskelsår og forstuinger og fremskynder vevsregenerering. For å lindre hudsymptomer og hjelpe nedbrytningen og helingsprosessen av hematomer og kontusjoner. Produktet regenererer trette, overanstrengte kroppsdeler, trette lemmer og lindrer følelsen av tunge ben. For å forbedre muskel- og skjelettfunksjoner.


Dette beroligende, avslappende og beroligende produktet har en urteformel som er utviklet spesielt for idrettsutøvere og personer som driver fysisk arbeid.

Det kan gi effektiv beroligende hud irritert av insektbitt.

Den har en geleaktig konsistens, absorberer raskt og etterlater ikke en fet rest.

Funksjon: REGENERATION GEL - Lindrer sportsskader, reduserer hevelser og blåmerker

Beskrivelse: Ta vare på sportslige skader, lindre hevelser, hematom, blåmerker. Gir lindring for trukket muskler, strekk og forstuinger, slapp av og regenerer slitne og overanstrengte muskler.

Effekt/Følelse: Lett, kortvarig avkjøling.

Konsistens: Gel

Absorpsjon: Den absorberes raskt og etterlater ingen fete rester.

Duft: Urte

Ingredienser: Arnica, Comfrey, Rosmarin, Hestekastanje, Calendula, Sitron, Panthenol, Allantoin, Kamfer + Vitamin E


Slik bruker du: Masser gelen forsiktig inn i huden. Bruk den flere ganger om dagen.


Advarsel: Oppbevares på et kjølig, tørt sted. Unngå kontakt med øyne og skadet hud. Kun ekstern bruk. Hold unna barn.


EN OVERSIKT OVER INGREDIENSENE:

På grunn av sine naturlige komponenter er denne sportskremen en favoritt. Visse ingredienser er kjent i folkemedisinen for sine smertestillende og anti-inflammatoriske egenskaper. Andre urter brukes på grunn av deres muskelavslappende egenskaper, eller deres effektivitet for å behandle blåmerker, kontusjoner og hematom – alt prøvd og testet i folkemedisin.


Arnica

Et av de mest elskede og eldste urtemidlene blant idrettsutøvere. Folkemedisin har brukt det som et antiinflammatorisk og smertestillende middel, samt for å lindre kløe og forbedre sårheling.


Compfrey

Det er ofte brukt til å behandle blåmerker, kontusjoner, hematom og forstuinger; siden det har en anti-inflammatorisk og regenerativ effekt, er det svært effektivt for å fremskynde helingsprosessen av slike skader. Påført eksternt med en mild massasje, brukes den til behandling av lesjoner, forstuinger, kontusjoner og åreknuter.


Rosmarin

En av de mest populære urtene for å lindre muskel- og skjelettsmerter. Det er en viktig ingrediens i produkter som tilbyr behandling for leddgikt, muskelsår og muskelstivhet. På grunn av sin lokale sirkulasjonsforsterkende effekt, er den et effektivt muskelavslappende, smertestillende og antiinflammatorisk middel. Når den påføres, forbedrer den sirkulasjonen i det berørte området, og gir varme og avslapning for de underliggende musklene.

Hestekastanje

Folkemedisin bruker hestekastanjeekstrakt for å behandle åreknuter og sirkulasjonsproblemer, samt for å styrke blodkarveggene. Det har en snerpende effekt på utvidede blodårer i huden (dvs. reduserer forekomsten av åreknuter), og det kan bidra til å øke blodsirkulasjonen. Det kan ha en gunstig effekt på kapillærsirkulasjonen og kan styrke veggene i blodårene. Den styrker overanstrengte, trette føtter og reduserer kramper og spasmer.

Calendula

Det stimulerer sårheling, øker fibroblastproliferasjon, har anti-inflammatoriske egenskaper og lindrer kløe.

Sitron

Den har en oppkvikkende og forfriskende effekt. Bruksområder inkluderer avgiftning og rensing.

Allantoin

Denne forbindelsen har en anti-inflammatorisk, beroligende og celle-regenererende effekt, og den letter også sårheling. I likhet med urea (karbamid) har det også en hudmyknende, hudutjevnende og regenererende effekt.

Panthenol

Panthenol eller Provitamin B5 er en kjent beroligende, strukturregenererende, fuktighetsgivende og anti-inflammatorisk substans.
Den har en sterk anti-inflammatorisk, fuktighetsgivende og mykgjørende effekt: den beroliger den irriterte huden, forsterker regenereringen av epidermis, og den reduserer symptomene på tørr hud. Det øker fibroblastproliferasjon, og letter sårheling. Det anbefales for behandling av skadede hudoverflater.

Mentol og kamfer

Vanlige ingredienser i smertestillende kremer og orientalsk balsam. Den umiddelbare avkjølende effekten resulterer i en rask reduksjon av smerte.
Kamferolje har en lett sirkulasjonsforsterkende effekt, samt smertelindrende og betennelsesdempende. Det renser også luftveiene. De viktigste bruksområdene inkluderer forbedring av dypvevssirkulasjon og behandling av muskel- og skjelettplager. Kamferolje brukes som ingrediens i kremer, massasje- og badeoljer som tilbyr smertelindring og supplerende behandling for trette og smertefulle lemmer.

Ingredienser:Aqua, Urea, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Alcohol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Camphor, Acrylate/C 10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamin, Isopropyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil, Allantoin, Panthenol, Calendula O cinalis Flower Extract, Arnica Montana Flower Extract, Symphytum O cinale Flower Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Ethylhexylglycerin, Mannitol, Cellulose, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Caramel, Rosmarinus O cinalis Leaf Extract, Citrus Lemon Peel Extract, CI 77289, BHT, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Hydroxypropyl Methylcellulose

150ml Veil ut 119,-