For engro priser, kontakt oss for en profesjonell konto via chat/epost.

Pedi in a box - 4step Lemon Quench

  • NOK 99,00
på lager
Del

Slapp av og opplev deluxe med vår Lemon Quench Pedi in a Box 4 Step. Dette alt-i-ett spa-pedikyrsettet er fylt med naturlig sitronekstrakt for den tørre hudens drømmelandskap! Tørst hud? Lett som en plett! Unn deg litt meg-tid og skjem bort føttene dine med vår Lemon Quench-pedikyr! Infundert med naturlig sitronekstrakt, gir denne fotbehandlingen en intens fuktighet og friskhet for å muntre humøret ditt når du slipper tørrheten og ønsker frisk, fornyet hud velkommen. Denne hudforfriskende foten vil gi deg fjærlette steg og holde føttene glade!

Perfekt å benytte når du:

  • Skal ha egenpleie hjemme - pedikyr
  • I mellom besøk hos fotpleier/fotterapeut
  • Ønsker deg en deluxe pedikyr spa opplevelse hjemme eller gi bort i gave
  • Skal binge serier
  • Etter en lang dag på jobb

Denne alt-i-ett spa-pedikyrbehandlingen på spa-nivå inneholder 100 % vegansk, cruelty-free massasje lotion, en sitron sukker skrubb, fot salt og en leire maske, alt laget ved hjelp av grønn kjemi - vitenskapen om å designe formler med ren, plante -baserte ingredienser i stedet for skadelige stoffer.

Denne 4-trinns pedibehandlingen er en ledende hygienisk spa-pedikyrløsning, forsterket med nøkkelingredienser for å gi føttene dine den næringen de trenger. Hver pakke er praktisk forhåndsmålt og individuelt pakket med akkurat den riktige mengden produkt for en enkelt pedikyr.

Sitronens fordeler for huden kommer takket være dens naturlige antibakterielle egenskaper og alfahydroksysyre, som gjør underverker for cellehelsen og kan gi enorme fordeler for ditt kroppspleierituale. Disse gule mirakelarbeiderne er en uuttømmelig kilde til kalium, magnesium og vitamin C, antioksidanter og mineraler som forbedrer neglenes og hudens utseende og helse.

Som en bonus kan surheten i sitroner også bidra til å fjerne døde hudceller for jevnere, mykere føtter.

Det er mange fordeler med å fjerne død hud fra føttene, inkludert:

  • Få føttene til å føles vakre og myke.
  • Behandling og forebygging av sprukket hud.
  • Holde føttene sunne.
  • Fordi du fortjener det! NYT! Eksfolier føttene med et alt-i-ett pedikyrsett på spa-nivå fra VOESH og føl deg fantastisk på bare 15 minutter eller mindre!

Pakken inneholder:

Lemon Quench / SingleSALT SOAK - DETOXIFISER OG DEODORISERER FØTTENE.

Lemon Quench / SingleSUKKER SKRUBB - FJERNER SKÅNSOMT DØDE HUDCELLER

Lemon Quench / SingleLEIRE MASKE - RENGJØR PORENE OG JEVNER HUDEN

Lemon Quench / SingleMASSASJE LOTION - GIR FUKTIGHET OG BEROLIGER HUDEN