For engro priser, kontakt oss for en profesjonell konto via chat/epost.

Sugar Body Scrub - Mango

  • NOK 209,00

Produktet finnes dessverre ikke på lager.

Del

Behagelige og nyttige prosedyrer for huden er forbundet med håndlagd kroppsskrubb. Og hvis du velger sukkerskrubb, vil dusjen eller badet presentere deg nye, søte følelser. Hvorfor kroppsskrubb med sukker er så bra? Den har en utmerket rengjøringseffekt og har en gunstig effekt på metning av huden med næringsstoffer.

Denne kropsskrubben har en mild struktur, men den er litt større i forhold til saltvannskrubben. Skrubb er tilberedt med anvendelse av sukker, olivenolje, kokosnøttolje, bivoks, sheasmør, druefrøolje. Med andre ord er innholdet et hundre prosent naturlig.

Hemmeligheten om effektiviteten av skrubbing er veldig enkelt å forklare. Etter påføring av produktet er huden dekket med vannlipidlag, som forhindrer fordampning av fuktighet. Under slike omstendigheter kommer alle komponenter helt inn i huden; de pleier, mykner og glatter. Hva er sukkers rolle? Det har en peeling effekt og starter re-produksjons prosessen i hudcellene.

Skrubb med en rik aroma av tropisk frukt, som har en peeling og forfriskende effekt - det er det du trenger. Silkeaktig og myk hud, perfekt og sunn etter hver bruk. Reduserer cellulitter! Mango scrub med sukker base vil bidra til å redusere "appelsinhud".

250g

Veil ut pris 209,-