For engro priser, kontakt oss for en profesjonell konto via chat/epost.

Pedi in a box - 4step Mango Delight

  • NOK 99,00
på lager
Del

Slapp av og opplev luksus med vår Mango Delight Pedi in a Box 4 Step. Dette alt-i-ett spa-pedikyrsettet er fylt med naturlig mangoekstrakt som vil holde deg mango-nificent under hele behandlingen! Lyst på en tropisk godbit? Man-go for it! Unn deg litt meg-tid og skjem bort føttene dine med vår Mango Delight-pedikyr! Infundert med naturlig mangoekstrakt, vil denne fotbehandlingen glatte bort blah, kjedelig hud, og etterlate den frisk og levende. I tillegg avgir den søte, deilige duften av mango en følelse av avslapning som beroliger sansene og roer sinnet.

Perfekt å benytte når du:

  • Skal ha egenpleie hjemme - pedikyr
  • I mellom besøk hos fotpleier/fotterapeut
  • Ønsker deg en deluxe pedikyr spa opplevelse hjemme eller gi bort i gave
  • Skal binge serier
  • Etter en lang dag på jobb

Det er mange fordeler med å fjerne død hud fra føttene, inkludert:

  • Få føttene til å føles vakre og myke.
  • Behandling og forebygging av sprukket hud.
  • Holde føttene sunne.
  • Fordi du fortjener det! NYT! Eksfolier føttene med et alt-i-ett pedikyrsett på spa-nivå fra VOESH og føl deg fantastisk på bare 15 minutter eller mindre!

Unn deg selv en Deluxe Mango Delight Pedi in a Box designet for å etterligne den ultimate spa-avslappingsopplevelsen. Unn deg litt meg-tid og skjem bort føttene dine med en fotbehandling som lindrer og beroliger huden, og etterlater den myk, smidig og behagelig.

VOESH mener egenpleie bør være enkel og lett. Det er derfor vi designet det patenterte alt-i-ett pedikyrsettet for bruk i salongen eller hjemme. Våre cruelty-free, økologiske, 100 % veganske mangokremer er laget av utelukkende planteavledede ingredienser, og tilbyr luksuriøs fuktighet og rikelig med sunne vitaminer. Hold huden din frisk og frisk med mango-duftende kremer fulle av antioksidanter, mineraler og naturlige oljer.

Mangos fordeler for huden:
Mango er proppfull av antioksidanter, som er fantastiske for å holde huden næret. Vitamin E og kalium jobber sammen for å fukte kroppen på cellenivå for varig hydrering.
Antioksidanter virker også for å forbedre hudtonen, beroligende flekker og urenheter for en jevn hudfarge og lysere, sunnere og mykere hud.

Pakken inneholder:

Mango Delight / SingleSALT SOAK - DETOXIFISER OG DEODORISERER FØTTENE.

Mango Delight / SingleSUKKER SKRUBB - FJERNER SKÅNSOMT DØDE HUDCELLER

Mango Delight / SingleLEIRE MASKE - RENGJØR PORENE OG JEVNER HUDEN

Mango Delight / SingleMASSASJE LOTION - GIR FUKTIGHET OG BEROLIGER HUDEN